împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Teatru Aplicat - Dezvoltare prin Tehnici de Actorie

Teatru Aplicat - Dezvoltare prin Tehnici de Actorie

TOATE DETALIILE DESPRE ACEST CURS SE GĂSESC ȘI AICI:

https://continuu.studio/product/teatru-aplicat-dezvoltare-prin-tehnici-de-actorie/

----------------------------------

Vă propunem un laborator de dezvoltare, joc și explorare a comportamentelor și a situațiilor, prin utilizarea tehnicilor de actorie! Jocurile, exercițiile de grup, cele individuale și scenele scurte vor fi modalitatea prin care ne vom antrena, vom descoperi și prin care ne vom conecta la sine și la mediu.

Ce este o mască? Ce se ascunde în spatele ei? Câte măști schimbăm într-o singură zi? Sau într-un an? Oare câte am schimbat eu până acum? În spatele fiecărei măști, ipostaze sau comportament se află gânduri, emoții, amintiri, trăiri.

Arta actoriei ne pune la dispoziție instrumente si mecanisme de gândire valabile care pot fi aplicate oricând în viața de zi cu zi.

Provocarea laboratorului nostru constă în analizarea și înțelegerea gândurilor din spatele măștilor.

CÂND?

Din 7 mai până în 25 iunie (8 ședințe), În fiecare zi de marți, de la ora 19:00 până la ora 21:00

(ne rezervăm dreptul de a amâna, în cazuri excepționale, începerea cursului, cu maximum 2 săptămâni, pentru a putea asigura un grad optim de ocupare a locurilor și astfel o grupă cât mai completă și eficientă).

UNDE?

Str. Alexandru D. Xenopol nr. 19, etajul 1. Spațiul se află în zona Grădina Icoanei, intrarea dinspre str. Polonă.

CÂT COSTĂ?

Preț integral: 600 lei (75 lei/ședință).

La plata integrală a celor 10 ședințe până cel târziu la prima ședință beneficiați de o reducere specială din partea noastră de 10% – prețul fiind astfel de 540 lei! Dacă știți sigur că veți lipsi la una sau două ședințe (o zi de naștere, o deplasare, un training etc) vă oferim posibilitatea de a le elimina din calculul total, beneficiind însă în continuare de o reducere de 5% .

Locurile se ocupă în ordinea confirmărilor; un loc se consideră rezervat după achitarea minim a unui avans (prima tranșă). Plata se poate efectua, cu cardul bancar – ca la shopping online, prin transfer bancar direct sau în numerar la sediul nostru.

EXCELENT! CUM MĂ ÎNSCRIU?

Accesați linkul de mai sus pentru toate detaliile referitoare la înscrieri.

Dacă mai aveți nelămuriri, întrebări pe care doriți să ni le puneți ne puteți contacta prin e-mail la contact@continuu.studio sau la numărul de telefon 0731 223 675.

Număr maxim de participanți: 12.

Unde?

Continuu Studio - Dezvoltare prin Artă

str. Alexandru D. Xenopol 19, 030167 București

Când?

2019-05-14 - 2019-05-14