împreună susținem comunitatea, educația și cultura

Japonia sau Paradisul Relativ

Japonia sau Paradisul Relativ

Te-ai întrebat vreodată cum e să trăiești într-o cultură diferită?

Ce mănâncă ei când se uită la un film?

Dacă ți-ai pus aceste întrebări, te invităm la evenimentul nostru ”Japonia sau Paradisul Relativ – o conferință interactivă inedită” pentru a gusta câteva snacks-uri specifice după ce invitata noastră specială ne expune câteva teme interesante pe baza cărora vom discuta împreună.

O avem ca invitată pe Daniela Shiga care va vorbi despre trăsăturile vieții nipone, tradiție, modernitate, cotidian, mentalitate, obiceiuri, viața de cuplu, sex, ikigai, longevitate, viață sănătoasă etc.

Daniela Shiga este născută în București și locuiește în Tokyo de 28 de ani. A urmat o facultate de business internațional, a obținut un MBA în Business administration în 2001, și-a continuat studiile postuniversitare în educație, drept și medicină. A scris 35 de cărți publicate în Japonia pe teme culinare, de dietă și sănătate (unele traduse în limbile chineză și coreeană).

Interesată de cultură, a organizat spectacole de teatru românesc în Japonia și mai ales a facilitat unor trupe japoneze participarea la festivaluri internaționale precum ”Sibfest”, ”One man show” din Bacău etc.

Snacks-urile și ceaiul din partea casei!

Nu uita să îți aduci și prietenii!

Unde?

Asociația studențească Philos

Splaiul Independenței nr. 204, Facultatea de Filosofie, Universitatea din București., București

Când?

2019-05-15 - 2019-05-15